De genietcoach

De genietcoach

Visualiseren

Genieten als een katPosted by Wil Tue, February 21, 2017 12:25:51

Visualiseren of misschien is het gewoon fantaseren..hoe het ook zij: denk een situatie uit en bepaal zelf hoe jij wilt dat je zou reageren, hoe jij wilt dat het afloopt, hoe jij wilt dat….en doe inspiratie op! Veilig thuis (of stiekem in de trein…). Zonder dat je aan iemand verantwoording hoeft af te leggen!

Bedenk een situatie waarin jij je prettig voelt. Dit kan gewoon een leuke ontmoeting zijn met iemand, een vakantie naar een lekker warm oord, een daagje heerlijk aan het strand….en bedenk wat er gebeurt en wie je er ontmoet. Of misschien wil je wel graag gewoon alleen zijn! Laat je meesleuren door de prettige gevoelens en laat het je lichaam/geest verwarmen alsof het echt gebeurd is.

Waarom? Gewoon, omdat het je goed laat voelen. Omdat je er lekker inspiratie door op kan doen. Inspiratie om een echt lekker daagje weg te plannen. Om weer eens lekker in het echt er op uit te gaan. Om….

Maar natuurlijk kan je ook behoefte hebben aan een arm om je heen, een vriendelijke vriend, een mooi gesprek, een interessante vergadering (?). Wel, lekker over fantaseren en pep jezelf zo op dat je ervoor wilt gaan!

Geniet van het gevoel dat de fantasie aan je geeft én put uit je fantasie de kracht om er iets voor te willen doen om het echt mee te gaan maken! En het leuke is: het stimuleert jouw vertrouwen, zodat dat wat je graag zou willen een stapje dichterbij komt!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.